Vorige optredens

2023

Mobirise

Optreden voor 't Spinneke - Mortsel
28 oktober 2023

't Spinneke🕷🕸, een spelotheek en snoezelruimte voor personen met een beperking en hun families, heeft jarenlang fantastisch werk geleverd dankzij de toegewijde vrijwilligers. Nu is het tijd om de fakkel door te geven aan de volgende generatie.
Om deze overdracht te vieren en het harde werk van deze geweldige mensen te eren, nodigden ze ons uit om een optreden te komen spelen. Het werd een speciale avond vol muziek en samenhorigheid.

Mobirise

Jubileumconcert: Music & Food Festival
Open Schuren - Kolonie Merksplas
23 & 24 september 2023

Ons 30-jarig bestaan vierden we met een heus familiefestival boordevol muziek en verrassingen in een groene omgeving met unieke sfeer in hartje kempen.

Het publiek werd getrakteerd op een extra lange show die maar liefst uit 3 delen bestond.  We bundelden onze mooiste liedjes en grootste hits in 3 thema's: 'Folk & Roots', 'Muziek van de Lage Landen' en 'Internationale hits'.

Tijdens en tussen het optreden door was er ook allerlei randanimatie voor jong en oud.  Springkastelen, een schmink-stand, een fotobooth, verschillende foodtrucks en randoptredens van onder meer Wezz, Jazz notes, Peter Pocus en Safiya.

AI Website Maker