Vorige optredens

2022

In 2020 en 2021 lagen zoals vele activiteiten ook de repetities van Poco a poco stil.  We mochten niet meer samen repeteren.  Er kwamen ook geen aanvragen voor optredens binnen...  Als lichtpuntje in deze donkere tijd verzon onze dirigente een manier om toch samen te kunnen repeteren (lees er hier mee over).  Op een bepaald moment waren repetities weer toegelaten, maar met minstens 1,5m afstand tussen de muzikanten.  Later werd alles weer afgeblazen omwille van verstrengde maatregelen.  Het was een circus!

Toen we in de zomer van 2022 (net voor de aanvang van ons eerste deftige repetitiejaar na corona) een aanvraag kregen voor een optreden moesten we niet lang nadenken.  Het was spannend, want na drie repetities was het al zo ver... maar het enthousiasme was groot!

Mobirise

Optreden voor het 5-jarig bestaan van Wijzersterk
22 oktober 2022

Op zaterdag 22 oktober traden we voor het eerst in drie jaar weer op!  Onze muzikanten stonden nog nooit zo scherp.  Ons enthousiasme was aanstekelijk en voelbaar tot vanachter in de zaal!  Geen mens zat stil op zijn stoel en dit was misschien wel ons beste optreden ooit.  Van knaldrang gesproken...

Offline Website Creator