Vorige optredens

2018

Mobirise

De Kuub - Turnhout
15 & 16 december 2018

We sloten ons jubileumjaar af met een dubbeloptreden.  Zaterdagavond en zondagnamiddag traden we op in De Kuub in Turnhout.  Een iets kleinere zaal, maar daarom geen minder enthousiast publiek.

Er werden traantjes weggepinkt bij liedjes als de Disneymedley en La Vita e Bella.  En er werkt hevig gedanst en geshaket op onder andere de Macarena, Let's get loud en Livin' la vida loca.

2x was de zaal enkele weken op voorhand al uitverkocht - dat kon alleen maar vuurwerk geven.  Wat een mooie afsluiter van ons feestjaar!

Mobirise

CC De Mol - Lier
9 juni 2018

Het eerste optreden van onze jubileumreeks is al achter de rug.
Met veel trots en een beetje heimwee kijken we erop terug.

Het was één. groot. feest! Het 480-koppige publiek was dolenthousiast. Er werd meegeklapt, meegezongen, gejuicht, gefloten, gedanst, en zelfs na ons laatste bisnummer bleven ze scanderen: "we want more! we want more!"

De overweldigende hitte die in de zaal hing, kon niemand tegenhouden. Publiek en orkest zweepten elkaar op, zoals nooit tevoren. Het was een memorabel concert.

Mobirise

AMUZ - Antwerpen
17 maart 2018

Dit concert werd georganiseerd door Lions Club Antwerpen Voorkempen ten voordele van de sociale doelen die zij steunen: Sofhea, Maris Stella, 't Lommert, VZW Lucia, De Ark, A'pen op wieltjes en de Special Olympics.

We traden op in AMUZ - een prachtige kerk in het centrum van Antwerpen die speciaal voor concerten gerestaureerd werd.

Wij waren alvast heel enthousiast, het was immers al meer dan een jaar geleden dat we nog eens op de planken stonden!  En ook het publiek ging volledig uit de bol.  Tijdens het laatste bisnummer zat er geen mens meer op zijn stoel.  Zo'n lange polonaise hebben we nog maar zelden meegemaakt!

Hieronder een impressie van dit geweldig leuke optreden.

Offline Website Creator