Dromenconcert

In 2011 organiseerden we het dromenconcert. Een optreden waarbij onze muzikanten enkele van hun dromen in vervulling zagen gaan. Een totaalspektakel van muziek, sketches, poëzie, ... ook de zaal mocht voor het eerst mee sfeer maken met een VIP-pakket (nu bekend als het pretpakket).

Een optreden dat zeker in onze gedachten zal blijven zitten.

We lieten onze muzikanten hun dromen opschrijven. In deze dromen zagen we enkele onderwerpen geregeld terugkomen. Zo konden we de dromen rangschikken in verschillende thema's en hadden we meteen een structuur voor ons optreden.
We zochten in ons repertoire ook naar liedjes die bij deze thema's pasten. Het thema werd telkens ingezet met een toneeltje, een gedichtje, ...

De thema's die aan bod kwamen:

Niet alleen onze muzikanten, maar ook het publiek kon een wens maken. In de inkomhal hingen we 1000 witte ballonnen met een kaartje eraan vastgemaakt. Op deze kaartjes konden de mensen uit het publiek hun wens, hun droom schrijven. Na het optreden lieten we met z'n allen de witte ballonnen de lucht in. Wie weet zijn er wel enkele dromen uitgekomen?
Bekijk hieronder nog meer foto's en filmpjes van ons dromenconcert.
Mobirise


De introductie van het pretpakket

Tijdens het dromenconcert maakten we voor het eerst gebruik van pretpakketten (toen nog bekend als VIP-pakketten). Mensen kunnen dit aan de kassa aanschaffen voor een kleine prijs en beleven zo het optreden veel intenser, veel prettiger. In het zakje zitten verschillende attributen, die men kan gebruiken tijdens de liedjes. Vb: een bellenblaas, een ritmisch instrumentje, een snoepje, ...

Ook voor de muzikanten van Poco a poco is dit heel leuk om te zien. Er is veel meer interactie tussen orkest en publiek dan voordien.

Kom je binnenkort eens kijken naar een van onze optredens? Aarzel dan niet om een pretpakket aan te schaffen. Het zal je avond nog leuker maken!

AI Website Builder