30 JAAR POCO A POCO

In 1993 is het allemaal begonnen in de (stille) kempen.
In 2023 bestaat Poco a poco dus 30 jaar!

We vieren dit met een heus familiefestival boordevol muziek en verrassingen in een groene omgeving met unieke sfeer in hartje kempen.
Kom luisteren en meezingen.  Laat je verrassen door allerlei animaties voor jong en oud.
Geniet van de unieke sfeerbeleving en smul van heerlijke gerechten aangeboden door Funky food factory!

Wil je tickets kopen voor 1 van de optredens?  Klik dan op deze knop.

Mobirise


VEELGESTELDE
VRAGEN


Kaarten kunnen enkel online gekocht en betaald worden via onze website.
(zie knop hierboven)

Naast de toegang tot het optreden krijg je aan de inkom ook nog 3 eetbonnetjes. Per ticket betaal je ook 1€ administratiekosten voor de firma die de verkoop afhandelt en – afhankelijk van het gekozen betalingskanaal – transactiekosten. Dit wordt duidelijk aangegeven als gevraagd wordt om aan te geven waarmee je wil betalen.

Wij hebben gekozen voor een kaartenverkoopsysteem waarbij het enkel mogelijk is om de kaarten via internet aan te kopen. Dit bespaart ons heel veel administratief werk en vermijdt ook verwarring bij de ingang. Je kan eventueel bij kinderen, familieleden, vrienden of kennissen vragen om je te helpen of voor jou tickets te kopen.

Kaarten worden op naam verkocht. Je moet dus de naam van alle personen in de groep opgeven en er wordt dan een kaart met QR-code per persoon aangemaakt. Je kan de betaling voor de groep wel in een keer doen.

Nee, dit is niet mogelijk omdat we vooraf aan de foodtrucks moeten doorgeven hoeveel porties zij moeten voorzien.

Na aankoop en betaling van de kaarten ontvang je een bevestigingsmail met daarin een QR-code per persoon. Dit is de toegangscode waarmee je aan de ingang een polsbandje krijgt en de eetbonnetjes. Je hoeft de email niet af te drukken (maar het mag wel). Je kan email ook laten scannen op je smartphone (of tablet).

Nee, er zijn enkel kaarten beschikbaar inclusief eten.

Ja. Kinderen onder 3 jaar zijn gratis. Voor hen voorzien we 1 eetbonnetje.
Kinderen van 4-12 jaar betalen minder en krijgen 1 eetbonnetje en 1 dessertbonnetje. 

Nee, drankkaarten zijn enkel de dag van het optreden zelf te koop bij de kassa.

Drankkaarten kosten 10€ of 20€ en kunnen betaald worden met Payconic, bancontact of gepast geld. We rekenen er echter op dat de meeste mensen elektronisch zullen betalen. Daarom voorzien we geen wisselgeld.

De kaartenverkoop wordt afgesloten op 14/09/2023. Op dat moment geven we het aantal porties door voor het eten aan de foodtrucks.

Nee, kaarten zijn op naam en op datum van het optreden. Dit heeft te maken met het aantal porties eten die voorzien zijn.

Aangezien de kaarten op naam worden opgestuurd moet de persoon die jouw kaart aanbiedt duidelijk vermelden dat hij/zij in jouw plaats komt, want elke kaart kan maar 1 keer gebruikt worden.

Landing Page Software