10 jaar Poco a poco

Mobirise

In 2003 mochten wij 10 kaarsjes uitblazen.

We hebben dit gevierd met een "jubileumdubbelconcert" op 15 en 22 maart in Deurne en Ravels. Op de fotopagina's kan je nog even nagenieten.

Meer dan een jaar voorbereiding hebben tot een onvergetelijk resultaat geleid...

Hieronder vind je een bloemlezing van de reacties in het gastenboek.

Reacties

We kregen nog veel meer hartverwarmende reacties... Veel te veel om hieronder weer te geven.
Dank jullie wel voor alle lieve woorden!  Ze doen ons enorm deugd.

De bewoners van RVT Czagani uit Broechem vonden het fantastisch. Ze hebben er echt van genoten, konden zelfs niet op hun stoel blijven zitten, "moesten" gewoon dansen. Er zijn geen woorden voor: KIPPENVEL kregen we er van. Doe zo verder! En hopelijk tot nog eens!! Het was een heel mooi concert. We hebben er van genoten. Toffe gasten, zowel de spelers als ook de begeleiders. Gewoon fantastisch. Tot volgende week.

Kathleen, Kelly, Fanny
De schminsksters

Ongelofelijk wat je kan bereiken met veel enthousisame, een ongelofelijke inzet, veel engelengeduld en een warm hart voor alle mensen.

Proficiat Maaike en alle artiesten, doe zo voort!

Hedwig

Ik geloof nauwelijks wat ik gezien heb en toch geloof ik dat ik het gezien heb.
Om nooit te vergeten.

Mooie en ontroerend.
Ontroerend mooi.

Ivo

Er zijn producties waarvan het concept zo sterk is dat ze voor altijd in je geheugen gegrift zullen blijven. Dat is zeker zo voor het orkest Poco a poco. Dat deze voorstelling een waar plezier is om naar te kijken, heeft vooral te maken met het enthousiasme van de orkestleden. Ze spelen vol overgave, geheel puur, gewoon echt! Een grote pluim voor Maaike en haar medewerkers. Proficiat en doe zo voort!

Jes

Nog even nagenietend van gisteren wil ik jullie bij deze nog eens hartelijk feliciteren met het geslaagde optreden.
Wij vonden het FANTASTISCH !!! Het was soms echt ontroerend om te zien. Je zou zin krijgen om mee te doen. Steek maar een grote pluim op jullie hoed, en... vooral voortdoen, dan kunnen we nog eens komen zien.
Groetjes van twee fans!

Mieke & Eveline

Jullie hebben ons zaterdagavond een fantastische avond bezorgd. Heerlijk van muziek en heerlijk van inhoud. daarvoor wil ik jullie hartelijk feliciteren. Uit ervaring weet ik een klein beetje wat het is zo'n programma ineen te steken en het dan ook nog tot in de perfectie af te werken. Een felicitatie daarvoor is niet genoeg, dat moest in de kranten komen! De afwezigen hadden meer dan ongelijk. Je hebt dat optreden fantastisch begeleid... en met dat publiek heb je gewoon wonderen verricht. De organisatie verliep vlot, degelijk en was zeer goed, wie daar allemaal achterzat verdient meer dan een grote pluim ik vernoem alleen nog maar; het programmaboekje en de lay out ervan, de verlichting, de tekeningen in de expozaal, het brengen en wegbrengen van de gehandicapten, kortom ALLES was perfect en ik heb dan ook geweldig genoten, eveneens van je vriendelijk gezicht bij het dirigeren en de oneindige rust die je uitstraalt. Ik geloof dat niets je van je stuk kan brengen. Ik zou nog zoveel kunnen bejubelen, nogmaals mijn oprechte felicitaties!

An Van Put

Een aantal jaren geleden speelde ik nog mee. Nu ben ik eens in de zaal gaan zitten. Wahw! Ik heb genoten! Prachtig! Afgewerkt! Alleen... miste ik een stukje dansvloer! Doe zo voort!

Gefeliciteerd!

Gerda

Bijzonder en buitengewoon. Wij denken dat wij alles zijn, maar minder kan meer.

Wilfried

Fantastisch! Zalig! Zo'n enthousiasme!
Er is vandaag zo veel gezegd met muziek, met beeld, met woorden en gebaren, dans en beweging, met stilte...

Proficiat aan jullie allen!!!

Koen en Hilde

Het was prachtig!

Dat een droom kan uitgroeien tot het resultaat dat we vanavond mochten meemaken moet heel veel fijne en goede gevoelens geven en heel veel moed om verder te gaan.

Conny

HTML Website Generator